Γιατί Super Tuna?

Γιατί Super Tuna?

Ο επαγγελματίας ψαράς Τόνου, Ξιφία και Alalunga χρειάζεται τα ποιο αξιόπιστα εργαλεία στη δουλειά του. Αυτή την ανάγκη ήρθε να καλύψει το εξειδικευμένο μας κατάστημα στην Κρυπηγή Χαλκιδικής
Τα ποιο αξιόπιστα εργαλεία κυρίως ανοξείδωτα, τα ποιο ποιοτικά δολώματα, και οι ποιο δυνατές μεσινέζες που έχουν υπάρξει ποτέ, τώρα είναι εδώ! Με εισαγωγές κατευθείαν από Κορέα και Ιαπωνία ο Έλληνας ψαράς μπορεί να δοκιμάσει ποιοτικά προϊόντα που ως τώρα ήταν μυστικά και δυσεύρετα.
Διαθέτουμε δείγματα σε κάθε ενδιαφερόμενο ώστε να έχετε την προσωπική σας άποψη για την ποιότητα μας. Εκτελούμε καθημερινές αποστολές με courier και μεταφορικές εταιρίες για την άμεση εξυπηρέτηση σας.
Η επιλογή της σωστής μεσινέζας για τα μεγάλα πελαγίσια ψάρια είναι δύσκολη επιλογή. Αρχικά θέλουμε να είναι διάφανη για να παραπλανάει ακόμη και μεγάλα, και ποιο πονηρά ψάρια, αλλά από την άλλη και πολύ δυνατή ώστε όταν πιαστεί κάποιο να μην το χάσουμε μέχρι να το ασφαλίσουμε στο σκάφος. Για τους παραπάνω λόγους η μεσινέζα που θα διαλέξουμε δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλης διαμέτρου για να μην προσελκύει άσκοπα την προσοχή. Μετά από χρόνια δοκιμών οι ποιο καταξιωμένοι ψαράδες της χώρας μας έχουν καταλήξει στην ποιότητα SUPER TUNA σε χρώμα εντελώς διάφανο και μπλε διάφανο. Ιδανική διάμετρος για τα παράμαλλα είναι 1,38mm με όριο θραύσης 140 κιλά.
Θα χαρούμε να σας εξηγήσουμε γιατί οι προτάσεις του καταστήματος μας είναι οι ποιο αποτελεσματικές, αλλά και τα δεδομένα από το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αλιείας του Υπουργείου (ΟΠΣΑ).
Τηλέφωνο επικοινωνίας 697 037 3629

Σχόλια